Logo vierklank.nl

Voeten scannen bij Beterlopenwinkel

In voetscanner 'Albert' wordt een 3D beeld van de voet vastgelegd.
In voetscanner 'Albert' wordt een 3D beeld van de voet vastgelegd.

'Albert', een revolutionaire 3D voetscanner, is bij de George In der Maur Beterlopenwinkel in Groenekan geïnstalleerd en operationeel. Daarmee heeft de Beterlopenwinkel een primeur in Nederland. 

Het Amerikaanse bedrijf Aetrex is wereldleider op het gebied van voet-scanner-technologie. Ze zijn meer dan 15 jaar bezig geweest met orthopedisten, wiskundig ingenieurs en programmeurs over de gehele wereld om de Albert voetscanner te ontwikkelen. Het gepatenteerde systeem is bij de Beterlopenwinkel als eerste in Nederland te ervaren en geeft een uniek inzicht over de huidige en toekomstige problematiek bij het lopen.

Het baanbrekende besturingssysteem van Albert geeft drie-dimensionale informatie over: Lengte van teen naar hiel, breedte van de botjes in de middenvoet, hoogte van de voetboog, dieptepunt van de voetboog, omtrek van de voet, drukverdeling van de voet en algemene statistieken m.b.t. drukverdeling. Doordat Albert de gegevens vergelijkt met de algemene statistieken, krijgt men zelf inzage hoe de optimale uitlijning van het hielbeen kan worden bereikt. De Aetrex technologie is gekoppeld aan een adviesgedeelte over Lynco voetbedden voor eventueel (sport-)schoeisel. Mocht de voetproblematiek dusdanig vervelend zijn dat je meer specialistische zorg nodig hebt, dan behoort een verwijzing naar een podotherapeut of orthopedisch schoentechnicus tot de mogelijkheden.

De 3D voetenscan bij de George In der Maur Beterlopenwinkel is gratis en kan plaatsvinden van maandag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.  

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>