Afbeelding

Open dag Verhaeg Tandartsen druk bezocht

Algemeen Algemeen

door Walter Eijndhoven

Alweer 5 maanden zit Verhaeg Tandartsen in het pand aan de Tolakkerweg 157a in Maartensdijk. Na de overname van de vorige tandartspraktijk en het in een geheel nieuw jasje steken van het pand, werd het tijd voor een Open Dag. Afgelopen zaterdag 13 mei was het dan zover.

Gelijk aan het begin van de Open dag kwamen geïnteresseerden al een kijkje nemen in de nieuwe praktijk, waar zij werden ontvangen door Thomas de Haan en Daniëlle Verhaeg, eigenaren van Verhaeg Tandartsen. Al bij binnenkomst is een bepaalde serene rust aanwezig, waar patiënten zich zoveel mogelijk op hun gemak voelen.

Nieuwste technieken
'En dat is dan ook precies de bedoeling. Door de algehele 'look and feel', een bepaalde geur in de behandelkamers en bijvoorbeeld overal kunst op te hangen, proberen wij onze patiënten zich zo prettig mogelijk te laten voelen', vertelt verkeersvlieger en (mede-)eigenaar Thomas de Haan. Hij vervolgt: 'Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit van tandheelkunde, met een moderne praktijk met zes behandelkamers, die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Om aan deze eisen te kunnen voldoen beschikken wij over het beste personeel en zetten wij de nieuwste technieken in'. Ook mede-eigenaar en tandarts Daniëlle Verhaeg is in haar nopjes. 'Als kind wilde ik al tandarts worden. Na mijn VWO en een aantal keer te zijn uitgeloot voor de tandartsopleiding, kon ik na drie jaar wachten toch aan mijn studie beginnen. In 2007 studeerde ik af in Amsterdam'.

Geluk
Verhaeg kwam uiteindelijk terecht bij Van Steendelaar Tandartsen in Zeist. Zij had het hier erg naar haar zin, leerde veel en bouwde een goede band op met collega's en patiënten. Toch bleef het knagen. Zij wilde graag een eigen praktijk. En soms heb je net dat beetje geluk nodig. 'En dat geluk kwam inderdaad op ons pad, toen wij de vorige tandartspraktijk in Maartensdijk konden overnemen', vertelt De Haan. 'Naast mijn baan als verkeersvlieger bij Transavia, heb ik in de avonduren een studie bedrijfskunde gedaan bij Nijenrode in Breukelen. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over ondernemerschap, accounting and finance en marketing. En wat is dan mooier als je, met je partner, de kans krijgt een eigen tandartspraktijk te openen?'

Tijdens de Open Dag kwamen veel belangstellenden langs, niet alleen uit Maartensdijk, Hollandsche Rading of Hilversum, maar ook ex-patiënten van Daniëlle Verhaeg, die haar zijn nagereisd en nu patiënt zijn in haar praktijk. Dat zegt voldoende.