Het team van Verhaeg tandartsen.
Het team van Verhaeg tandartsen.

Open dag bij de tandarts

Algemeen Algemeen

Sinds 1 januari is Tandheelkundig Centrum Maartensdijk overgenomen door Verhaeg Tandartsen. Voor Daniëlle Verhaeg uit Hollandsche Rading gaat daarmee een droom in vervulling. Daniëlle en haar partner Thomas de Haan zijn de nieuwe eigenaren van de praktijk aan de Tolakkerweg in Maartensdijk.

Vier tandartsen, een ervaren team van mondhygiënisten, (preventie)assistenten en baliemedewerkers zet zich met de nieuwste technieken volledig in om de hoogst mogelijke kwaliteit mondzorg te bieden. Verhaeg: 'Ik ben blij dat we met ons huidige team een basis hebben voor een huiselijke praktijk, waar wij hopen dat de patiënten zich zoveel mogelijk op hun gemak voelen. Goede tandheelkunde, daar is betrokkenheid van zowel behandelaars als patiënten voor nodig. Wij zetten er ons dan ook voor in om samen met hen tot een goede relatie en passende behandelingen te komen.'

Zaterdag 13 mei tussen 11.00 en 15.00 uur kunt u een kijkje nemen in de praktijk en kennismaken met het team op de Tolakkerweg 157a in Maartensdijk.
Zie ook verhaegtandartsen.nl