Open Golfdagen groot succes

Algemeen Sport

Het weekeinde van 9 april waren er bij de Gooise Golfclub de Open Golfdagen. Onder zonovergoten omstandigheden kon men kennis maken met de golfsport en de fraaie golfbaan die Loosdrecht rijk is. Met ruim 50 bezoekers en (nu al) een kleine 20 nieuwe leden werden het de meest succesvolle Open dagen ooit.

De golfbaan aan 't Jagerspaadje in Loosdrecht is een ideale golfbaan voor beginners. Maar ook mensen die de sport al langer beoefenen kunnen hun spel uitstekend verbeteren op deze compacte golfbaan. Want juist 'bij het korte werk' worden de meeste punten verspeeld. De speciale actie die men tijdens de Open dagen had loopt nog enkele dagen en de verwachting is dat er nog meer nieuwe leden zich zullen aanmelden.

Verrast
Opvallend is dat nagenoeg alle bezoekers verrast waren door de golfbaan. Vanaf de weg gezien blijkt men een totaal ander beeld te hebben dan wanneer men in de baan zelf loopt. Ook blijkt de golfbaan een sterke aantrekkingskracht te hebben in de regio. De nieuwe leden komen zowel uit Bilthoven, Huizen, Nederhorst den Berg en Utrecht en omgeving. Voor meer informatie over deze unieke Loosdrechtse golfbaan of over het lidmaatschap, zie www.gooisegolfbaan.nl of bel Aldie Hamming op 06 42215309.