Logo vierklank.nl
Voorjaarsschoonmaak bij de Gooise Golfclub.
Sport

Open Golfdagen bij de Gooise Golfclub

Ondanks dat je het hele jaar door kunt golfen geeft het voorjaar een extra prikkel om naar buiten te gaan. En om je klaar te maken voor de zomer.

Ook bij de Gooise Golfclub op `t Jagerspaadje in Loosdrecht gonst het van de activiteiten. De baan ligt er schitterend bij en alles in en om de baan wordt keurig schoongemaakt. Niet alleen om klaar te zijn voor het nieuwe zomerseizoen, maar vooral ook om klaar te zijn voor de Open Golfdagen op 8 en 9 april a.s. Op beide dagen opent de Gooise Golfclub op `t Jagerspaadje in Loosdrecht haar baan en clubhuis, om iedereen die nieuwsgierig is naar wat het golfen zo boeiend maakt, uit te nodigen.

Op zowel zaterdag 8 als op zondag 9 april kan men van 10.30 tot 17.00 uur een rondleiding krijgen in de baan en het clubhuis. En uitleg over wat aan golfen zo leuk is en waarom volgens velen de Gooise Golfclub de gezelligste golfclub van Nederland is. En natuurlijk kunt u, als u dat wilt, zelf een balletje slaan en proberen deze in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen.

De Gooise Golfclub heeft een kleine 200 actieve leden en bestaat ruim 25 jaar. Het is laagdrempelig en de contributie is, in tegenstelling tot de meeste andere banen, erg laag. De golfbaan is een zogenaamde 9 holes par 3 baan. Op een par 3 baan zijn de holes wat korter waardoor het bij uitstek geschikt is om het golfen te leren. Maar ook voor de geoefende speler is een par 3 baan een uitdaging en kunnen zij er de korte slagen goed oefenen. Een ander voordeel is dat je op een 9 holes baan even een uurtje kan golfen en je niet direct een halve dag kwijt bent. Ook beschikt de Gooise Golfclub over een driving range, die gratis is voor de leden. En de Gooise Golfclub heeft een eigen golf leraar.

Nieuwsgierig geworden? Neem op zaterdag 8 of zondag 9 april een kijkje bij de Gooise Golfclub op ' t Jagerspaadje in Loosdrecht en laat u verrassen. Ingang via de hockeyclub HMHC. Iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie kijk op www.gooisegolfclub.nl of bel Aldie Hamming op 06 42 215 309.

Meer berichten