Gemeentenieuws ook in De Vierklank

Algemeen Algemeen

De gemeentepagina 'Biltbuis' verschijnt met ingang van november 2016 in ook in De Vierklank. De frequentie wijzigt naar één keer per maand. Op deze pagina vindt u straks meer achtergrondinformatie bij het nieuws dat voor u van belang is.

Daarnaast biedt de pagina informatie over onder andere wegwerkzaamheden, wijzigingen in openingstijden van het gemeentehuis, de agenda van de gemeenteraad en wettelijk verplichte bekendmakingen (zoals de ter inzageleggingen van bestemmingsplannen). Vanaf 2017 krijgt de gemeentepagina in de huis-aan-huisbladen bovendien een nieuwe naam en vormgeving.

Digitaal
Het Rijk verplicht gemeenten om steeds meer digitaal te communiceren met inwoners. Veel nieuws deelt de gemeente via de eigen website, maar ook via sociale media als Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast wil de gemeente De Bilt nieuws, dat voor een grote groep inwoners van belang is, blijven delen via de lokale huis-aan-huis bladen voor een zo groot mogelijk bereik. De gemeentepagina is vanaf november iedere derde woensdag van de maand te vinden in de twee kranten. De wettelijke verplichte bekendmakingen kunnen ook tussentijds in de kranten verschijnen.