Uitwisseling rondom Koningsdag

Algemeen Algemeen

De uitwisseling tussen de KBH en het Pools jeugdblaasorkest en majorettes uit Miescisko wordt op vrijdag 29 april om 20.30 uur in De Harmonie feestelijk afgesloten.

Het jeugdblaasorkest Mlodziezowa Orkiestra Deta en de majorettes brengen in april een tegenbezoek aan de Koninklijke Biltse Harmonie na een succesvolle uitwisseling in 2015 in Polen ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van de stedenband die onze gemeente onderhoudt met Miescisko. Dit bezoek valt samen met de feestelijkheden op Koningsdag op 27 april. Het orkest en majorettes marcheren mee in de muzikale rondgang door De Bilt en zij treden op in de pauze van het Oranjeconcours rond 13.30 uur op het terrein tegenover Jagtlust.

Samen
Vrijdagmiddag gaan de twee orkesten samen musiceren onder leiding van beide dirigenten, gevolgd door een optreden voor genodigden. Beide orkesten hebben voorkeursnummers aangeleverd waaruit een feestelijk programma is samengesteld. Stichting Razem en de Koninklijke Biltse Harmonie verzoeken belangstellenden zich vooraf aan te melden via contact@stichtingrazem.nl, want 'vol is vol.'