Logo vierklank.nl
Zakelijk

Een nieuw jaar, een nieuwe naam

Wijnimporteur Groupe LFE in Maartensdijk maakte de afgelopen tijd verschillende positieve ontwikkelingen door. Een mooie gelegenheid om naam en logo te veranderen. Vanaf heden gaan zij door het leven als LFE, maar met onveranderd credo 'Building winning wines together'.

'Groupe' verdwijnt uit de naam. Marcel Kerkmeester, Algemeen Directeur: 'LFE is compacter, krachtiger en toegankelijker. Het past ook beter bij onze no-nonsense aanpak en open, informele manier van werken. Bovendien kennen de meesten ons in de branche als 'LFE'. De nieuwe naam zal daardoor ook snel wennen.'

Een ander logo
Bij een nieuwe naam hoort een nieuw logo. Een strak en tegelijkertijd vloeiend symbool dat beter past bij het huidige wijnbedrijf. Het walsend glas rode wijn en de 'tulp' verbeelden samen de passie voor wijn en de focus op de Nederlandse markt. 

Over LFE
Wijn is emotie, passie en beleving. Maar van wijn een succes maken in de Nederlandse markt, dat is gewoon keihard werken. Bij LFE helpen wij klanten om een maximaal rendement te halen uit hun wijnassortiment. Met een wereldwijd netwerk van wijnproducenten, een feilloze logistieke infrastructuur en diepgaande marktkennis als basis brengen we leven in hun wijnschap of wijnkaart! Samen met de klant zoeken we naar creatieve manieren om hun klanten te verleiden, verrassen en activeren. Samen winnen in wijn, dat is wat LFE drijft.

Meer berichten