Logo vierklank.nl
Zakelijk

Passie voor bloemen

Vanuit haar atelier aan de Voordorpsedijk in Groenekan verzorgt Michelle Hubert uitsluitend bloemwerk op bestelling. De mooiste en meest speciale bloemen verwerkt zij tot kleurrijke, seizoensgebonden maar vooral onderscheidende bloemwerken voor de zakelijke markt en particulieren.

Gebloemd is in september 2013 van start gegaan. Het bedrijf is ontstaan door een combinatie van de passie voor bloemen en het bloemenvak, maar vooral doordat Michelle het omgaan met mensen heel leuk vindt. Stijlvol en passend bloemwerk creëren voor haar klanten en iets leveren dat zeker niet standaard is. Vooral het creëren van persoonlijk bloemwerk dat een speciale dag of een speciaal moment versterkt is iets dat haar bijzonder goed ligt.

Bloemenabonnement
Naast de specifieke opdracht voor o.a. bruids- en rouwwerk levert Michelle ook op abonnementsbasis bloemenarrangementen. Michelle: 'Een mooie vaas bloemen versterkt de uitstraling en het imago van een bedrijf. Een bloemcreatie bij de entree, op de balie of op een bureau laat zien dat u oog heeft voor detail. Uit onderzoek blijkt dat mensen die in hun werkomgeving een mooie vaas bloemen hebben staan creatiever en vrolijker zijn.' Gebloemd levert wekelijks verse bedrijfsbloemen in een bijpassende vaas of op een ondergrond die aansluit bij de huisstijl van een bedrijf. Ook een plantenabonnement behoort tot de mogelijkheden.

Groot werk
Trouwerijen, bedrijfsfeesten, jubilea en congressen zijn voor Michelle altijd weer een uitdaging om de gewenste sfeer in het bloemenarrangement tot uiting te brengen. Van gezellige kleinere vaasjes met een of meerdere bloemen voor de statafels, tot mooie zuilen met grote weelderige boeketten bij de entree, op het podium of bij de spreekstoel. Ook boeketten voor vrienden of relaties worden, wanneer u deze uiterlijk vóór 10 uur op de dag van levering bestelt, deze nog dezelfde dag vóór 18.00 uur geleverd.

Contact
Omdat Michelle het liefst zo persoonlijk mogelijk werkt geeft zij de voorkeur aan telefonisch contact wanneer u iets wilt bestellen. Voor trouw-, rouw, of bedrijsarrangementen maakt ze graag even een afspraak om kennis te maken en specifieke wensen over de samenstelling en vorm te bespreken. Kijk voor meer informatie op www.gebloemd.com

Meer berichten