FC De Bilt onderuit

Zaterdag 12 december stond voor FC De Bilt een moeilijke en belangrijke uitwedstrijd bij Delta Sports in Houten op het programma. De Bilt gaf niet thuis, en ging keihard onderuit. Door een opeenstapeling van fouten werd FC De Bilt met 8-1 naar huis gestuurd.

De Bilt was geen schim van de ploeg die het kan zijn en Delta Sports profiteerde daar eenvoudig van. Binnen 20 minuten keek De Bilt al tegen een 4-0 achterstand aan. Vlak voor rust kwam er nog een beetje hoop om een goed resultaat te halen. Mike brak door de verdediging heen, maar werd onreglementair naar de grond gewerkt. Een strafschop en rode kaart voor Delta Sports waren het logische vervolg. De strafschop schoot Mike zelf binnen, maar in de tweede helft kon De Bilt niet profiteren van het mannetje meer op het veld. Delta Sports wist zelfs nog 4 doelpunten te maken.

Een wedstrijd om snel te vergeten dus. Dit was de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. Aankomende donderdag speelt FC De Bilt nog een tussenronde in de beker. Om 20.30 wordt er afgetrapt bij Pancratius.