Alles over veiligheid

Algemeen Algemeen

Op zaterdag 31 oktober worden alle vragen op het gebied van veiligheid beantwoord in in het Mobile Media Lab bij het Lichtruim aan de Planetenbaan 2 in Bilthoven. Het Mobile Media Lab staat er tussen 10.00 en 15.00 uur.

In het rondtrekkende lab wordt, door middel van een enquête, feedback gevraagd over het gebruik van social media door de politie, de politie-app, inbraakpreventiefolders en voorlichtingsfilms. Het doel is uiteraard de communicatie waar nodig te verbeteren.

Preventietips
Ook de wijkagenten zijn aanwezig, inclusief de nieuwe wijkagent voor Bilthoven Zuid en De Leijen: Floris Moons. Zij staan open voor een gesprek over actuele onderwerpen. Ondersteund door een gecertificeerde slotenspecialist geven zij preventietips om woninginbraak te voorkomen. De brandweer geeft brandpreventietips en een vertegenwoordiger van de gemeente De Bilt vertelt over Burgernet. Alle inwoners uit de gemeente De Bilt zijn van harte welkom. De slotenspecialist is een lokale ondernemer en van de gemeente zijn de veiligheidsadviseurs aanwezig.