Joan van Aggelen (vooraan midden) stopt als vaste sportinstructeur bij Sportstichting Samen Verder
Joan van Aggelen (vooraan midden) stopt als vaste sportinstructeur bij Sportstichting Samen Verder

Joan stopt Bij Samen Verder

Algemeen Sport

Joan van Aggelen heeft afgelopen donderdag voor de laatste keer de sporters van Sportstichting Samen Verder De Bilt/Bilthoven sportief aan het werk gezet. In 2007 is hij begonnen als sportinstructeur bij deze groep verstandelijke gehandicapte sporters. Samen hebben ze mooie sportieve momenten beleefd.

door Marijke Drieenhuizen

Sportstichting Samen Verder richt zich op zaalsport en zwemmen. Een grote groep zwemt of doet aan zaalsport, een aantal zeer actieve sporters doet mee aan beide sporten. Joan van Aggelen en de andere vrijwilligers motiveren de sporters om plezier te hebben bij de inspanning die ze leveren. Ieder op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo.

Mooi werk
Omdat zijn werk steeds meer tijd vraagt werd het te lastig om als sportinstructeur elke donderdag aanwezig te zijn. Joan van Aggelen: 'Jammer, ik heb het altijd met heel veel plezier gedaan en mochten ze een keer een invaller nodig hebben dan mogen ze me bellen. Het is mooi werk'. Veel sporters hadden cadeautjes meegenomen. Marleen Kalle (op foto midden achter) is dit seizoen begonnen als nieuwe sportinstructeur.