Jong en oud aan de start bij de chocolademelkloop.
Jong en oud aan de start bij de chocolademelkloop.

De Chocolademelkloop

Algemeen Sport

Op zondag 29 november wordt voor de 12e keer de Chocolademelkloop in de gemeente De Bilt georganiseerd. Het doel van de loop is om kinderen en volwassenen te laten genieten van hardlopen.

De hardlopers en het publiek worden ook dit jaar weer begeleid door een grote Pieten brigade. Vanaf de startlocatie Paviljoen Beerschoten aan de Holle Bilt 6 zijn er 4 afstanden door het bos te lopen: 1, 2, 5 en 10 kilometer.

De inschrijving is geopend en wie wil starten moet er snel bij zijn. Zodra de grens van 1000 deelnemers bereikt is, sluit de inschrijving. Inschrijving staat voor iedereen open, er wordt voor warme chocolademelk gezorgd en daarnaast maak je met je startnummer nog kans op prijzen tijdens de grote verloting die na afloop gehouden wordt.

De deelnemers kunnen op zaterdag 28-11 van 10.00 tot 12.00 uur en zondag vanaf 9.30 uur hun startnummer ophalen. Om 10.45 uur start de warming up. Om 11.00 uur start de 1 kilometer, om 11.20 uur de 2 kilometer en om 11.45 uur de 5 en 10 kilometer.

Alle kinderen kunnen nadat de 1 en 2 kilometer zijn gelopen, meedoen aan het Pieten Opleidings Centrum en andere leuke activiteiten.

Met weinig middelen en met de inzet van ongeveer 90 enthousiaste vrijwilligers, belooft het ook dit jaar weer een geweldig spektakel te worden!  

Voor inschrijving www.chocolademelkloop.nl