Informatieavond Onderdoorgang Leijenseweg

Algemeen Politiek

Medio oktober gaan de werkzaamheden voor de bouw van de onderdoorgang van het spoor aan de Leijenseweg in De Bilt van start. Naar verwachting zullen deze ongeveerd anderhalf jaar in beslag nemen.

Voorafgaand aan de werkzaamheden vindt een informatieavond plaats. Op maandag 21 september start om 19.30 uur in De Bremhorst aan de Jan van Eijcklaan 31 te Bilthoven een presentatie om belanghebbenden en belangstellenden te informeren over de werkzaamheden en de gevolgen die dit voor een ieder heeft. Na de presentatie is er ruimte om verder op de onderwerpen in te gaan

Omleiding
Tijdens de informatieavond stelt de aannemer zich voor en wordt verteld wat er in de komende periode staat te gebeuren. De wijk De Leijen blijft gedurende de werkzaamheden bereikbaar via een omleidingsroute, die van tevoren getest is. Ook deze tijdelijke omleiding en wat dit voor een ieder betekent, zal aan bod komen. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen. Vertegenwoordigers van de samenwerkende partijen zullen aanwezig zijn om deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Vragen
Meer informatie over het project is te vinden op de website van de gemeente De Bilt. Op www.debilt/leijenseweg zijn onder andere de antwoorden op de belangrijkste vragen te vinden. Voorafgaand aan de informatieavond kunnen ook vragen worden gesteld. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Sharita Lachman per e-mail via lachmans@debilt.nl of telefonisch via 030 2289122.
[HvdB]