Het Kamerkoor De Bilt hecht aan een goede sfeer en gezelligheid. [foto Henk van de Bunt]
Het Kamerkoor De Bilt hecht aan een goede sfeer en gezelligheid. [foto Henk van de Bunt]

Open repetitie van Kamerkoor

Algemeen Muziek

Kamerkoor De Bilt is een enthousiast amateur-kamerkoor met ca. 25 leden onder leiding van Inge Westra. Het zingt zowel serieus als licht repertoire: klassiek, hedendaags, geestelijk en werelds.

Soms voert het koor werken uit met instrumentale begeleiding, maar het is hoofdzakelijk gespecialiseerd in het zingen van a capella muziek. Er wordt gestreefd naar originaliteit in muziek en uitvoering. Kamerkoor De Bilt werkt hard aan het verzorgen van een goede koorklank en wordt daarbij ondersteund door een professionele stemdocent. Optredens zijn divers van aard en vinden plaats bij o.a. de Tuindagen op Landgoed Vollenhoven, bij korenfestivals, bij  kerkdiensten etc. Ook geeft het koor met enige regelmaat concerten.

Evensong
Momenteel zijn de voorbereidingen gestart voor een Evensong in januari 2016 in de Grote Kerk te Vianen. Er zal Engelse kerkmuziek worden uitgevoerd. Momenteel is er ruimte voor alten, tenoren en bassen. Heeft u belangstelling, ga dan eens luisteren of meezingen. Koorervaring en noten lezen is niet vereist maar wel een pré. U bent van harte welkom op de open repetitie op maandag 7 september 2015 van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Immanuëlkerk, Soestdijkseweg 49a te De Bilt. Info tel. 06 40487000 (Willem Brouwer, voorzitter)