Voorleesfeest voor peuters en kleuters

Algemeen Algemeen

In het kader van de Nationale Voorleesdagen (25 januari t/m 4 februari) nodigt Bibliotheek Idea Bilthoven kinderen van 2 tot en met 4 jaar van harte uit om samen met (groot-)ouders naar het muzikaal voorleesfeest te komen op woensdag 25 januari van 11.00 tot 11.45 uur.

Bibliotheek Idea Bilthoven viert dit feestje in samenwerking met muziek-op-schoot docent Caroline Schaap. Natuurlijk leest men ook voor uit het Prentenboek van het Jaar 2017: De kleine walvis van Benji Davies. Het voorleesfeest is gratis toegankelijk, er is echter beperkt plaats (max 15 kinderen). Aanmelden voor uw kind kan via www.ideacultuur.nl.

Cadeau
Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat voorlezen aan jonge kinderen extra feestelijk in de schijnwerpers. Daarbij staat het prentenboek van het jaar De kleine walvis van Benji Davies centraal. Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en vergroot de woordenschat. Maar vooral: het bezorgt heel veel plezier.

Zo worden kleintjes grote lezers. Kinderen tot en met 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de Bibliotheek ontvangen een leuk vingerpopje van De kleine walvis cadeau (op=op).