Marcel Melissen scoort de 1-0 (foto Willemsen).

FC De Bilt pakt drie punten

Op 9 november stond het scorebord in de thuiswedstrijd tegen BOL om 14.00 uur op 0-0: het was voor beide ploegen heel belangrijk om de drie punten te pakken gezien de stand op de ranglijst.

FC De Bilt kwam beter en beter in de wedstrijd, maar het duurde tot de 29e minuut voor dit resultaat opleverde. Mano Bakkenes verzorgde een prima pass naar Marcel Melissen, die zijn directe tegenstander uitkapte en vervolgens uitstekend de bal in de hoek knalde: (1-0)

De tweede helft was nog maar enkele minuten onderweg toen de scheidsrechter een strafschop toekende aan FC De Bilt die feilloos werd binnen geschoten door Mano (2-0). Daarna had FC De Bilt de wedstrijd goed onder controle. De hele ploeg speelde weer zoals vorig jaar. Bol probeerde het laatste kwartier de aansluitingstreffer te forceren, maar echt gevaarlijk werd het niet. BOL gaf hierdoor achterin veel ruimte weg, die door de Biltse mannen goed werd benut. Met de behaalde drie punten sluit FC De Bilt weer aan in het rechterrijtje en is de achterstand slechts enkele punten op de rest.

De volgende krachtmeting is op 23 november in een uitwedstrijd van 23 november tegen ZOB (Zuidoost Beemster)