Logo vierklank.nl
De opbrengst komt ten goede aan Connect by Music.
De opbrengst komt ten goede aan Connect by Music.

Filmfeest voor muziekles

Soroptimistclub De Bilt-Bilthoven organiseert haar tweejaarlijkse Filmfeest op vrijdag 1 november in de tuinzaal van Huize het Oosten, Rubenslaan 1 te Bilthoven.

Ditmaal wordt de film 'The Children Act' vertoond. Een aangrijpend verhaal over een kinderrechter, die moet beslissen over leven of dood van een zieke jongen. Hoofdrollen worden vertolkt door Emma Thompson en Stanley Tucci, onder regie van Richard Eyre.  

Opbrengst
De volledige opbrengst van deze avond met film, loterij, een hapje en drankje komt ten goede aan de stichting 'Connect by Music', die muziekonderwijs voor getraumatiseerde kinderen in het Griekse vluchtelingenkamp Moria organiseert en faciliteert. Dit draagt bij aan het herstel van zelfvertrouwen en van hechtingsproblemen, die door de oorlogssituatie zijn ontstaan (zie www.connectbymusic.com).

Kaarten
Entreekaart(en) aan de zaal, reserveren via soroptimistdebiltbilthoven@gmail.com, verkrijgbaar bij De Bilthovense boekhandel, Julianalaan 1 te Bilthoven en/of Kooklust, Hessenweg 155 te De Bilt. Aanvang 20.00 uur.

Meer berichten