Logo vierklank.nl
Kinderen tijdens de SamenLoop voor Hoop.
Kinderen tijdens de SamenLoop voor Hoop.

Feest van Hoop en Leven

Tijdens de eerste Samenloop voor Hoop in gemeente De Bilt wordt op 28 en 29 juni van 19.00 tot 19.00 uur op het terrein voor gemeentehuis Jagtlust 24 uur gewandeld voor KWF Kankerbestrijding.

Er zijn indrukwekkende ceremonies, muziek, eten en drinken, kinderactiviteiten, een braderie en nog veel meer. Alle inwoners zijn van harte welkom om het feest van Hoop en Leven mee te vieren. Inmiddels doen 25 teams met ruim 400 lopers mee en er melden zich nog steeds nieuwe mensen aan voor de wandelestafette en de Kinderloop.

Lokale artiesten
Er is een uitgebreid muziekprogramma met lokale bands en artiesten zoals The Dreams, Koninklijke Biltse Harmonie, Valsch en Gemeen, Sparks of Joy, Muziekvereniging Vriendenkring Westbroek, AZM, Lichtruim Big Band, warming up met Agnès van Strak, Klein Harmonieorkest, DJ Bastiq, Tutti Saxi, Ensemble Muzaiek + Accordeon ensemble, slagwerk met 15 drumstellen en als spetterende afsluiter DJ Ivo van Breukelen.

Marktkraam
Alle teams hebben een marktkraam op het terrein waar zij dingen verkopen en activiteiten organiseren. De opbrengst gaat volledig naar KWF Kankerbestrijding. Zaterdagmiddag is er een kinderplein en je kunt tijdens het hele evenement op het gezellige terras terecht voor een hapje en een drankje, verzorgd door Cafetaria Coen uit Westbroek. Meer informatie: www.samenloopvoorhoop.nl/debilt of op Facebook, Instagram en Twitter.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>