Logo vierklank.nl
Dansen is plezier beleven.
Dansen is plezier beleven.

Nieuwe Dansschool vol ambitie

Dansschool EDC Dans en de dansafdeling van KunstenHuis De Bilt-Zeist gaan samen één gecombineerde dansschool vormen voor deze regio. Deze nieuwe dansschool, waar kwaliteit en dansplezier de belangrijkste drijfveren zijn, wordt de nieuwe dansafdeling van het KunstenHuis.

Hester Adriaans, de nieuwe artistiek leider van Dansschool EDC heeft een helder doel voor ogen: 'Een groter en completer aanbod aan dansstijlen met doorgroeimogelijkheden op alle niveaus, een uitgebreid programma voor talentontwikkeling, het verzorgen van meer danslessen onder schooltijd op het basis- en voortgezet onderwijs en een jaarlijks optreden voor alle dansers om podiumervaring op te doen in de eigen theaters van het KunstenHuis of Theater Figi in Zeist'.

Docenten
De nieuwe dansschool zal vanaf september starten met meer dan 1.100 dansleerlingen in deze regio. Juist de omvang van het danscentrum zorgt ervoor dat hooggekwalificeerde dansdocenten zich aan de dansschool willen verbinden.. Met meer dan 20 dansdocenten, allen gespecialiseerd binnen hun eigen genre, krijgen leerlingen bij Dansschool EDC volop de kans om zichzelf te ontwikkelen. Danssschool EDC komt met een vernieuwd lesrooster vol nieuwe cursussen; vanaf september kan men Afro Dance en Musicaldans volgen. Ook is er een uitgebreid talentprogramma ontwikkeld, met selectiegroepen voor getalenteerde leerlingen, auditietraining en trainingen voor dansprofessionals. Het complete vernieuwde lesaanbod is te bekijken via www.kunstenhuis.nl     (Jessica Holtzer)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>