Logo vierklank.nl

Sportgala van de jeugdkampioenen

Op woensdag 26 juni organiseren de Biltse Sport Federatie (BSF) en de gemeente De Bilt voor de 3e keer het 'Sportgala van de Jeugdkampioenen' op de sportvelden van SVM, Dierenriem 4 in Maartensdijk van 16.00 tot 19.00 uur. Ditmaal met medewerking van Tennisvereniging Tautenburg en Korfbalvereniging Tweemaal Zes.

Het thema dit jaar is 'Kennismaken met andere sporten' en 'Test je behendigheid op verschillende attracties'. Het wordt een sportief evenement waar sportkleding niet bij mag ontbreken. Er wordt gezorgd voor lekkere hapjes, drankjes en alle jeugdkampioenen krijgen een medaille van burgemeester Sjoerd Potters en sportwethouder Madeleine Bakker. Van de huldigingen van de jeugdkampioenen wordt een foto gemaakt om in je eigen clubhuis op te hangen.

Alle sportverenigingen of individuele jeugdkampioenen uit gemeente De Bilt kunnen tot 12 juni hun kampioenen aanmelden via het aanmeldingsformulier op www.bsfnet.nl, onder de button Sportgala, of scannen en mailen naar: kirsten@bsfnet.nl (Kirsten Szameitat)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>