Redouan werd de topscorer in deze competitie. (foto Wim van de Kappelle)

Om des Keizers baard

Een week na het kampioenschap stond de laatste competitiewedstrijd van FC De Bilt op het programma; een thuisontmoeting tegen TOV uit Baarn. Voor FC De Bilt stond er niets meer op het spel, maar voor TOV nog wel, want zij hadden bij een goed resultaat nog kans om zich te handhaven zonder in de nacompetitie te belanden.

Al na twee minuten haalde FC De Bilt een streep door de rekening voor TOV, want na een mooie aanval met een prima voorzet van Jelle Vliek kopte Redouan Boussoufi de bal achter de doelman van TOV: 1-0. En toen een kwartiertje later Redouan de 2-0 binnenschoot en kort daarna Jonas Deelen de bal op de paal kopte, waarna Steven van de Berg uit de rebound de 3-0 op het scorebord liet verschijnen, was het verder wel gespeeld.

Kort na rust scoorde TOV een prima doelpunt; de daarbij opgekomen spanning ging alras teniet, doordat aanvoerder Sam Eerdmans een snelle aanval prima afrondde: 4-1. Uiteindelijk liep de score op tot 6-1.