Logo vierklank.nl

Westbroekse polderloop en 'Samenloop voor Hoop'

Vrijdagavond 26 april wordt voor de 43e keer de polderloop in Westbroek georganiseerd. Traditiegetrouw zijn de afstanden van 0 t/m 15 jaar ca. 250 meter en 3km. Vanaf 16 jaar zijn de afstanden 6 en 8 km., dus voor elke hardloper is er een sportieve uitdaging.

Daarnaast is er de wandeltocht van 8km voor alle leeftijden : dit jaar komt het inschrijfgeld van de wandeltocht ten goede aan de actie 'Samenloop voor Hoop' van het KWF: 'Wat zou het mooi zijn wanneer er een lint van wandelaars door het Westbroekse polderlandschap samenloopt c.q. wandelt tegen kanker. De wandelaars komen de hardlopers in tegenovergestelde richting tegen. Ook is er vanuit Westbroek een team, dat meeloopt op 28/29 juni met de 24-uurs wandelestafette 'Samenloop voor Hoop' in De Bilt.

Inschrijven voor de loop op 26 april in de feesttent vanaf 17.15 uur. De starttijden zijn Junioren 18.15 uur, Minioren 18.20 uur, Wandelaars KWF 18.45 uur, Senioren en Masters 18.50 uur. Voor meer informatie www.oranjeverenigingwestbroek.nl(Agaath van Klaren)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>