Logo vierklank.nl
Burgemeester Sjoerd Potters opende zondag 3 februari de nieuwe expositie bij Galeri Mi aan de Beethovenlaan in Bilthoven.
Burgemeester Sjoerd Potters opende zondag 3 februari de nieuwe expositie bij Galeri Mi aan de Beethovenlaan in Bilthoven.
Kunst & Cultuur

Nieuwe expositie bij galerie Mi in Bilthoven

Op de eerste vernissage in 2019 treedt bij Galeri Mi een van de exposanten, Erik Neimeijer op. Erik is gitarist en zanger van de populaire Achterhoekse band Bökkers. Maar daarnaast is Erik een zeer succesvol schilder. Geïnspireerd door de Cobra beweging maakt hij grote kleurrijke doeken vol sfeer, kleur en figuren in tropische en iconische landschappen.

Jan van Strien maakt abstracte bronzen mensfiguren in hun dagelijkse doen en laten. Het weglaten van delen geeft symbolisch de onvolmaaktheid van de mens weer. Het werk van Saskia Hoeboer kenmerkt zich door (delen van) menselijke figuren te boetseren van polymeerklei.

Duo
Ien Sluyters maakt krachtige portretten en borstbeelden in klei die zij uiteindelijk omzet in gips, keramiek of brons. Marjon Deul laat in haar beelden 'leven en dood' en 'nieuw leven en vergankelijkheid' samenkomen door gebruik van oude poppen en dierlijke botten. Ien en Marjon vormen daarnaast samen het kunstenaarsduo Mainkunstenaars dat unieke wandsculpturen van staal maakt.

Galerie Mi is gevestigd op Beethovenlaan 23 te Bilthoven; de openingstijden tijdens expositie zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.30 uur en op afspraak. Deze expositie loopt van 3 februari tot en met zondag 17 maart.

WE

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>