Logo vierklank.nl
Voor de presentatie van boxsprings van Friese makelij hebben Geert en Rilana een aparte showroom ingericht.
Voor de presentatie van boxsprings van Friese makelij hebben Geert en Rilana een aparte showroom ingericht.
Zakelijk

Linnerie Annelies breidt uit

Linnerie Annelies Bedden heeft 165 m2 extra showroom ruimte tot haar beschikking gekregen. Een historische schuur op de Rading in Loosdrecht is speciaal ingericht voor de presentatie van comfortabele boxsprings van het merk Avek.

Geert en Rilana kochten in 2016 een karakteristieke loods achter hun huis. Inmiddels is deze prachtige ruimte verbouwd tot een mooie, warme en net zo sfeervolle ruimte als in de winkel aan de Rading 46a. Geert: 'Wij creëren graag het gevoel van thuiskomen in een gezellige huiskamer met een kopje versgemalen bonen koffie. Daarbij nemen we de tijd om de klant te inspireren waarbij hun wensen en behoeften centraal blijven staan. Want iedereen slaapt anders en wij willen alleen maar tevreden slapers. Ons enthousiasme over goed en gezond slapen willen wij overbrengen in een ruimte waar beleving, gevoel en sfeer samen komen. Daar voldoet deze nieuwe ruimte ruimschoots aan. De showroom bevindt zich op een steenworp afstand van onze huidige winkel aan de Rading.'

Voor de nieuwe locatie heeft de naam het tussenvoegsel 'exclusief' gekregen. Linnerie Annelies Exclusief Bedden is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Ook in de avond. Alle bedcombinaties zijn opgemaakt met het mooiste beddengoed uit de exclusieve collectie van Dommelin en nodigen uit om er zó in te stappen.

Meer berichten