Logo vierklank.nl
Henrieke (rode jurk) en Johan van den Berg (zwarte jas) met beide ouders Ineke en Jan van den Berg genieten van de vele bezoekers bij de feestelijke opening van de winkel.
Henrieke (rode jurk) en Johan van den Berg (zwarte jas) met beide ouders Ineke en Jan van den Berg genieten van de vele bezoekers bij de feestelijke opening van de winkel.
Algemeen

Boek- en Cadeauwinkel Van den Berg geopend door Kees Diepeveen

Na een lange verbouwperiode is op donderdag 17 januari aan de Molenweg 30 in Maartensdijk Boek en Cadeau Winkel Van den Berg feestelijk geopend. De winkel aan de Irenelaan was te klein geworden om aan de vraag van de klanten te kunnen voldoen. In het nieuwe winkelpand wordt een uitgebreider assortiment aangeboden.

Met het doorknippen van een grote strik door eigenaar Johan van den Berg en zijn vader en moeder en in aanwezigheid van veel dorpsgenoten werd de nieuwe winkel in gebruik genomen. Hierna konden alle aanwezigen de winkel bezoeken waar zij gastvrij werden onthaald met een hapje en een drankje. Alle bezoekers toonden zich heel tevreden met het assortiment. Boeken, Cd's, kaarten, speelgoed, cadeautjes maar ook tweedehands boeken liggen op kopers te wachten.

Verbouwing
Eigenaar Johan van den Berg is erg blij met de nieuwe winkel. 'De oude winkel aan de Irenelaan was echt veel te klein geworden. We hadden de grootste moeite met de opslag van onze voorraad. In dit pand hebben we veel meer mogelijkheden en konden we ook het assortiment uitbreiden. De verbouw van het huidige pand waar vroeger Kledingwinkel Nagel was gevestigd, heeft ruim 1,5 jaar geduurd. Dit kwam omdat we de verbouwing helemaal zelf hebben gedaan'.

Opening
Johan heeft naast zijn werkzaamheden als winkelier ook nog een eigen administratiekantoor. Johan:' Ik vind de afwisseling leuk en dat kan, omdat buiten mijn vrouw Henrieke ook mijn vader en moeder, Jan en Ineke van den Berg, ons gaan helpen in de winkel. De start is veelbelovend. Er zijn bij de opening rond de 90 mensen geweest en de dagen daarna is het de hele dag druk geweest. Overigens is het wel leuk om te vertellen dat de dorpsgenoten ons hebben gestimuleerd om verder te gaan en deze stap te zetten'. 

Het pand is nog niet helemaal klaar. Van de zomer gaat Johan de laatste hand leggen aan de tuin. Aan de kant van de Dr. J.J.F. Steijllingweg komt een schutting van dezelfde donkere planken die ook op het winkelpand zitten. Johan: 'Ik moet even op adem komen maar doe het werk ook liever in de zomer'.

Meer berichten