FC De Bilt blijft aan kop

Na de overwinning op nr. twee (Delta Sports) speelde FC De Bilt zaterdag tegen nr. drie Veensche Boys. De eerste helft kende geen tot weinig hoogtepunten. Het begon met 0-0 en de ruststand was ook 0-0. Er was een kansje voor FC De Bilt: Mohamed Ayoubi kopte uit een mooie voorzet de bal over het doel.

In de tweede helft gebeurde er meer en werd er door beide ploegen best aardig gespeeld. Aan beide kanten waren mogelijkheden om de score te openen, maar het lukte niet. De beste kans ontstond uit een mooie actie van Mano Bakkenes, die vervolgens de bal prima op het hoofd van Steven van de Berg legde. Steven kopte hard in, maar de keeper uit Nijkerkerveen wist de bal op miraculeuze wijze voor de lijn te keren. Het bleef na 90 minuten 0-0.

Het was daarna wachten op de uitslag van BFC tegen Delta Sports. BFC won en dus loopt FC De Bilt een punt uit op Delta Sports en staat nu zes punten daarop voor. Op 19 januari wordt de competitie vervolgd met een uitwedstrijd tegen IJFC, dat jl. zaterdag van Loosdrecht met 2-3 won. FC De Bilt staat 10 punten los van de komende opponent.