Sterke week van FC De Bilt

Twee wedstrijden in een week voor FC De Bilt. Op dinsdagavond voor de beker tegen derde klasser DEV Doorn (0-6) en op zaterdag een competitiewedstrijd tegen middenmoter BFC uit Bussum.

In Bussum ging het ook goed: na 10 minuten kopte Steven van den Berg de bal prima in het doel van de tegenstander. Vijf minuten later was het Marcel Melissen die de keeper perfect omspeelde en de bal in het doel schoof. Tot de rust bleef het 0-2 en beide teams kwamen diverse keren gevaarlijk voor het doel. De Biltse keeper Jos de Gram speelde een puike wedstrijd; wanneer de Bussummers aan scoren dachten was Jos weer meer dan een sta-in-de-weg.

Vlak na rust was het Redouan Boussouffi die uit een goede assist van Marcel het scorebord op 0-3 zette en een minuut later knalde Redouan de bal op de paal, maar het bleef 0-3. In het laatste kwartier maakte Redouan nog twee doelpunten en verzilverde Marcel Melissen een mooie assist van Robin Notenboom en maakte zijn tweede. Opnieuw was binnen 5 dagen een 0-6 eindstand bereikt.

Zaterdag gaat FC De Bilt op bezoek bij JSV Nieuwegein, dat met 6 punten één plaats onder BFC in de middenmoot staat.