Logo vierklank.nl
Sparks of Joy bracht vorig jaar Dickenssfeer op het Maertensplein. [foto Henk van de Bunt]
Sparks of Joy bracht vorig jaar Dickenssfeer op het Maertensplein. [foto Henk van de Bunt]
Muziek

Sparks of Joy 25 jaar

Het koor Sparks of Joy uit het Westbroek bestaat 25 jaar. Wekelijk repeteren de 32 leden in het Westbroekse Dorpshuis met daarna (voor de liefhebbers) een gezellige 'after party'.

Sparks of Joy zingt sinds 2012 onder leiding van dirigente Ellen Grevelink; zij volgde haar opleiding aan het conservatorium met als hoofdvak koordirectie. Het repertoire bestaat uit 50% gospels en 50% liedjes uit het populaire genre. Voor de begeleiding wordt voornamelijk gebruik van orkestbanden gemaakt en soms van pianobegeleiding door de dirigente.

Optredens
Het koor treedt gemiddeld 12 keer per jaar op bij festivals, op braderieën, als Charles Dickenskoor op kerstmarkten en verleent bijdragen aan kerkdiensten. Daarnaast wordt af en toe een concert gegeven. Ter ere van het 25 jarig bestaan voert de jubilaris op 2, 3 en 4 november een musical op getiteld 'Born to be alive'; deze musical gaat over het enerverende leven van Jezus. Alle bekende en belangrijke gebeurtenissen uit zijn leven passeren de revue, uitgebeeld in het hier en nu. Met passie, enthousiasme, met een lach en een traan wordt er gespeeld en gezongen met veel bekende liedjes. Het is een knipoog naar 'The Passion' .

Kaarten kunnen worden besteld via de website www.sparksofjoy.nl óf via info@sparksofjoy.nl. Het koor zoekt ook nog nieuwe leden, vooral ook mannen: dus vind je het koor leuk, hou je van zingen en van gezelligheid, ben je tussen de 20-55 jaar dan ben je van harte welkom.

HvdB

Meer berichten