Logo vierklank.nl
Fernando Lameirhinas, (foto Trees Neijndorff)
Fernando Lameirhinas, (foto Trees Neijndorff)

Cuba in Theater Het Lichtruim

Op zondag 14 oktober staat er om 15.00 uur een zomers matinee op het programma van Theater Het Lichtruim, Cuba In door Fernando Lameirhinas.
Fernando Lameirinhas, de gepassioneerde gitarist en zanger van Portugese fado's, neemt het publiek in dit theaterconcert mee naar Cuba. Begeleid door een vijfkoppig ensemble vertelt en zingt hij over de schoonheid van dit exotische eiland en brengt u in zwoele Latijns-Amerikaanse sferen. Nog niet zo lang geleden bezocht de Portugese singer-songwriter Fernando Lameirinhas Cuba. Het was een rondreis, zonder vooropgezet doel. Maar hij raakte in de ban van dit legendarische eiland. Om met Lameirinhas' woorden te spreken: 'Ik heb me liefdevol laten infecteren'. Zijn impressies geven zowel blijk van de schoonheid als van de schaduwzijde van dit exotische eiland. Zwoelheid, zachtheid en beweeglijkheid, versus verschraling en verwaarlozing. Lameirinhas is één van de boegbeelden van de wereldmuziek in Nederland. Hij woont sinds 1975 in Amsterdam.

Lezersactie
Voor lezers van De Vierklank is een aantal kaarten beschikbaar. Stuur een mail naar info@vierklank.nl met in het onderwerp 'Cuba' om hiervoor in aanmerking te komen. De kaarten worden vrijdag 12 oktober onder de inzenders verloot. Iedereen krijgt bericht.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>