Pyjamaparty in de bieb

Algemeen

Het is weer feest in de Bibliotheek: de Kinderboekenweek start op woensdag 3 oktober met als thema Vriendschap. Kinderen kunnen tijdens de Kinderboekenweek meedoen aan diverse feestelijke activiteiten in en buiten de Idea Bibliotheken, zoals vanaf 6 jaar gratis meespeuren in de Bibliotheek, na schooltijd en in Bilthoven ook op zaterdag vanaf 10.00 uur. Iedereen krijgt na afloop een cadeautje.

Op zaterdag 6 oktober van 18.00 tot 20.00 uur is er een heuse Pyjamaparty in Bibliotheek Idea Bilthoven. Alle kinderen van 6 tot en met 10 jaar zijn alleen, met vrienden of samen met knuffel welkom op dit grandioze feest dat in het teken staat van vriendschap. Dansschool De Bilt-Zeist, Kunstenhuis opent deze avond met een dansvoorstelling. Er zijn diverse leuke workshops: Maak je eigen dromenvanger. Ga op de foto met een grote knuffelbeer. Ontwerp je eigen vriendenboekje en nog veel meer. De Bibliotheek zorgt voor een lekker hapje en drankje. En natuurlijk mogen alle kinderen in hun mooiste pyjama komen. Aanmelden kan via ideacultuur.nl/kinderboekenweek of aan de zaal.

Gratis lid
Iedereen tot 18 jaar kan gratis lid worden van Bibliotheek Idea en gratis boeken lenen. Kinderen kunnen zich samen met een ouder of verzorger inschrijven bij Bibliotheek Idea en via www.ideacultuur.nl.

!