Logo vierklank.nl
Tijdens het zomerprogramma kan je een workshop 'gezonde tussendoortjes' volgen.
Tijdens het zomerprogramma kan je een workshop 'gezonde tussendoortjes' volgen.
Algemeen

Leer gezonde snacks maken

Op 14 augustus om 14.30 uur geeft Annoesjka de Graaf tijdens het Zomerprogramma van Mens De Bilt de workshop Gezonde tussendoortjes met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten.

Annoesjka coacht dames, die het helemaal gehad hebben met alle diëten en het ge-jojo, maar zich wel lekker in hun vel willen voelen: 'Mijn hele leven ben ik met mijn gewicht bezig geweest, ik heb zelfs 107,7 kilo op mijn weegschaal zien staan. Ik weet dus als geen ander wat er gebeurt in je hoofd'. De voeding- en lifestylecoach is ervan overtuigd dat het voor iedereen mogelijk is om iets gezonds mee te nemen naar het werk zonder dat je daarvoor uren in de keuken moet staan: 'Zelf ben ik totaal geen keukenprinses, maar ik wil wel iets lekkers én gezonds kunnen pakken als ik trek heb'.

In de workshop legt Annoesjka uit wat bepaalde voedingsstoffen in je lijf doen, proeven de deelnemers een paar tussendoortjes en daarna mogen ze zelf aan de slag: 'Een ideale combinatie'. Aanmelden voor de workshop kan via https://www.mensdebilt.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>