Logo vierklank.nl
Natuur & Milieu

Zomerse zoddenwandeling

De zomerse zoddenwandeling van de Agrarische Natuurvereniging Noorderpark is dit jaar op vrijdag 29 juni . Het vertrek is om 19.00 van het parkeerterrein bij het Bert Bospad ter hoogte van Kerkdijk 78, Westbroek. De wandeling gaat deels over het land van de fam. Baas, waar agrarisch natuurbeheer in de praktijk te zien is. Het is ongetwijfeld een bijzondere ervaring om eens vlakbij in zo'n "deinend" moeras te lopen. De wandeling wordt begeleid door Bert van der Tol en Co Baas. De ANV zoddenwandeling is een traditie die wordt voortgezet als mooie herinnering aan Henk van Zijtveld, die hiervoor het initiatief heeft genomen. Aanmelden via aanmelden@anvnoorderpark.nl is gewenst.

Deelname is gratis voor leden van de vereniging, niet-leden betalen 2,50. Parkeren kan op het parkeerterrein bij het informatiebord bij de ingang van het Bert Bospad. Trek bij voorkeur waterdicht schoeisel aan. Na afloop koffiedrinken en napraten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>