Afbeelding

Hazekamp schuurt vloeren stofvrij

Algemeen Algemeen

Bij Hazekamp Parketvloeren weten ze wat een goede, duurzame vloer is. Niet alleen brengen ze vakkundig vloeradvies uit, ze weten ook hoe ze die het beste kunnen leggen. Naast het leggen van nieuwe vloeren pleiten ze voor vakkundig onderhoud.

Periodiek onderhoud van een houten vloer zorgt ervoor dat de vloer langer meegaat. Hazekamp parket werkt in drie stappen: schuren, polijsten, lakken of oliën. Tijdens het schuren wordt eerst de oude lak, was of olielaag verwijderd. Daarna volgt een schuurbeurt waarbij krassen en oneffenheden verwijderd worden. Vervolgens wordt de vloer gepolijst waarna deze in de olie of lak gezet wordt. Hazekamp benadrukt dat het schuren en renoveren van een houten vloer een vak apart is en geen doe-het-zelfklus. Dankzij het vakkundig en stofvrij schuren kunnen de vloeren weer snel afgewerkt worden en zijn ze weer vlot te betreden.

Hazekamp Parketvloeren is een van de deelnemers aan het kortingsbonnenboekje dat eind vorig jaar door de Vierklankbezorgers is uitgereikt. Met de kortingsbon ontvangt u 10% korting op het schuren en afwerken van uw parketvloer. De korting is nog het hele jaar geldig. Heeft u het kortingsbonnenboekje gemist? U kunt alsnog een exemplaar halen op o.a. het kantoor van De Vierklank. Kijk voor een volledig overzicht van de afhaaladressen op www.vierklank.nl

Westbroek

Vink Witgoed, Pr. Christinastraat 3

Maartensdijk

Tankstation van Woudenberg, Dorpsweg 134

Bibliotheek, Nachtegaallaan 30

Ontmoetingsruimte Dijckstate, Maertensplein 98

De Bilt

Mens, Prof. Dr. P.J.W. DeBeyeweg 1

Bouwman Boeken, Hessenweg 168

Bilthoven

Bibliotheek, Planetenplein 2

Zorgcentrum Koperwiek, Koperwieklaan 3

Groenekan

De Vierklank, Kon. Wilhelminaweg 461

Lage Vuursche

Dorpshuis De Furs, Slotlaan 2a