Met groot plezier onderwerpen de deelnemers aan het toernooi zich aan de zeer dynamische warming up van Joyce Geurtsen.
Met groot plezier onderwerpen de deelnemers aan het toernooi zich aan de zeer dynamische warming up van Joyce Geurtsen.

Salvo sluit 50-jarig jubileumjaar af

Algemeen Sport

door Kees Diepeveen

Dinsdagavond 2 januari sloot volleybalvereniging Salvo het jubileumjaar officieel af met een feestavond in De Vierstee. Na een gezamenlijke maaltijd in het restaurant van De Vierstee was er voor de miniafdeling een spelprogramma en voor de volwassenen een onderling volleybaltoernooi in de sporthal. Na dit toernooi was er de band Vida, die voor een muzikaal intermezzo zorgde tot middernacht.

Er waren veel oud-leden naar Maartensdijk gekomen om weer eens een Nieuwjaarstoernooi te kunnen spelen met de huidige Salvoleden. Doordat deze leden nog redelijk jong waren en ook nog wekelijks volleyballen was het niveau van dit onderling toernooi bij Salvo nog nooit zo hoog geweest. Veel Salvo'ers lieten zich hierdoor inspireren en speelden de sterren van de hemel; ondersteund door de muziek van de band Vida die ook in de sporthal klonk. Aan het eind van het toernooi was iedereen moe maar zeer voldaan.

Warming up
Voorafgaand aan het toernooi was er een warm- en koud buffet opgesteld waaraan iedereen zich volop tegoed deed. Rond 19.30 uur stonden de deelnemers aan het toernooi in sporttenue gereed in de sporthal om deel te nemen aan een gezamenlijke warming up, die werd gegeven door Joyce Geurtsen, dansdocente van dans- en sportvereniging 2Move uit Maartensdijk. Iedereen deed enthousiast mee met deze zeer dynamische warming up en volgden vol passie en op geheel eigen wijze de bewegingen die door Joyce werden voorgedaan. Na 20 minuten waren de spieren voldoende opgewarmd om aan de volleybalwedstrijden te beginnen. Een leuke ervaring voor alle deelnemers om eens op andere wijze een warming up te doen.

Beachvolleybaltoernooi
Gedurende het jubileumjaar zijn er onder coördinatie van de jubileumcommissie van Salvo vele activiteiten georganiseerd om het jubileum glans te geven. Enkele zeer succesvolle evenementen waren: het grote openingsfeest waarop ook heel veel oud-leden aanwezig waren, het Stratenvolleybaltoernooi op Koningsdag, een boottocht door de Utrechtse grachten en een beachvolleybaltoernooi. Andere evenementen die structureel jaarlijks worden gehouden zijn door het jubileum van extra impulsen voorzien. Ook is er in februari 2017 eenmalig een papierenversie van het clubblad de Time Out verschenen.  

Gedurende de avonduren speelden leden en oud leden van Salvo met volle inzet en veel enthousiasme hun wedstrijden.
!