Logo vierklank.nl
Hans Mieras.
Hans Mieras. (Foto: Henk van de Bunt)
Politiek

Hans Mieras lijsttrekker voor D66

Hans Mieras, D66 wethouder in De Bilt, is door de lokale afdeling van zijn partij gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

'Wij zijn verheugd met Hans als lijsttrekker', zegt Ilse Anthonijsz, voorzitter van de D66 afdeling De Bilt. .'In de afgelopen jaren heeft hij als wethouder veel zware dossiers op fantastische wijze en met enorme inzet behandeld en we weten dat hij zich met hart en ziel zal inzetten voor de campagne in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.' Hans Mieras: 'Ik ben blij, dat de leden mij het vertrouwen als lijsttrekker hebben gegeven. In de afgelopen jaren hebben we al veel lang slepende dossiers weten vlot te trekken en ervoor kunnen zorgen dat de financiën van de gemeente nu beter op orde zijn. Maar er is nog zoveel meer te doen en ik wil me in de komende jaren graag verder inzetten voor onze gemeente met de open, pragmatische bestuursstijl, die D66 voorstaat'.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>