Geza Mobers is gestart met haar praktijk in Westbroek.
Geza Mobers is gestart met haar praktijk in Westbroek.

Psychosociale Praktijk LENTE van start

Algemeen Algemeen

Geza Mobers is dit voorjaar Praktijk LENTE voor psychosociale begeleiding in Westbroek gestart. Ze combineert de praktijkwerkzaamheden met haar werk als coördinator bij VPTZ de Biltse kernen.

Geza biedt individuele begeleiding in haar praktijk aan huis en wandelcoaching in het mooie polderlandschap van Westbroek. Als je niet lekker in je vel zit, stress en neerslachtigheid ervaart, als het verleden je blijft achtervolgen of wanneer je te maken krijgt met (aankomend) verlies, kan het helpen om op verhaal te komen met professionele ondersteuning. De aanpak van Geza is gericht op bewustwording, inzicht, vertrouwen, hoop, inspiratie en motivatie. Elke hulpvraag biedt kansen voor persoonlijke groei en wordt als enorm verrijkend ervaren.

In Praktijk LENTE begeleidt Geza ook mantelzorgers en naasten die hun dierbare gaan verliezen aan een ongeneeslijke ziekte. Wat komt er als naaste en mantelzorger allemaal op je af, wat doet er ècht toe in deze laatste fase met je dierbare, en hoe geef je daar alleen en samen invulling aan? Naast individuele begeleiding en relatiegesprekken, organiseert Geza groepstrainingen.

Voor meer informatie, kijk op www.praktijklente.nl of bel 06 – 22 66 87 67