Jaarmarkt winkelcentrum De Bilt

Algemeen Algemeen

Zaterdag 10 juni bruist het centrum van De Bilt weer tijdens de welbekende jaarmarkt. De winkeliers hebben weer hun uiterste best gedaan met diverse mooie artikelen met leuke actiekortingen.

Voorzitter van de Winkeliersvereniging Hessenweg-Looydijk Bas van Loo vertelt: 'Door de medewerking van de gemeente, brandweer en politie zijn alle vergunningen weer in orde zodat deze dag vlekkeloos kan verlopen. De jaarmarkt wordt elk jaar druk bezocht, tot zelfs van ver buiten de gemeentegrenzen komt men hierop af. Het is een mooi evenement voor ons als winkelcentrum. Iedereen draagt daar z'n steentje bij op eigen innovatieve manier waardoor de jaarmarkt steeds leuker wordt'.

Jaarmarkt
Winkeliers van de Hessenweg-Looydijk hebben een eigen stand met aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Buiten heeft vanaf 13.00 uur live music 'five of a kind' en DJ Menno Verkade draait heerlijke muziek. Ook is er een leuke modeshow. De lokale brandweer is dit jaar aanwezig voor het werven van nieuwe jeugdleden en uiteraard zijn er ook dit jaar weer leuke kinderattracties te vinden. Van Loo: De winkeliers hebben hun uiterste best gedaan en het belooft weer een gezellige jaarmarkt te worden. Wij zien er naar uit! U komt toch ook even kijken? Wij zien u graag zaterdag 10 juni op de jaarmarkt van 10.00 uur tot 17.00 uur.'