Oud-voorzitter en voorzitter van de Winkeliersvereniging, vader en zoon, Roel en Bas van Loo op de Hessenweg, waar het zaterdag weer ouderwets druk zal zijn.
Oud-voorzitter en voorzitter van de Winkeliersvereniging, vader en zoon, Roel en Bas van Loo op de Hessenweg, waar het zaterdag weer ouderwets druk zal zijn.

Feestelijke jaarmarkt in De Bilt

Algemeen Algemeen

door Henk van de Bunt

De Winkeliersvereniging Hessenweg/Looydijk zet zaterdag 4 juni vanaf 9.00 uur zijn beste beentje voor op de welbekende jaarmarkt in De Bilt. In allerlei stands zullen de leukste artikelen te vinden zijn; uiteraard met actiekorting.

Voorzitter Bas van Loo: 'Wij gaan er ook dit jaar weer een gezellige happening van maken. Door de medewerking van alle instanties van de gemeente zoals brandweer en politie zijn alle vergunningen rond en wordt het weer een spectaculaire dag.'

Iedereen
Er is echt voor iedereen wat te beleven. Er zijn sportdemonstraties, kinderattracties, leuke koopjes en lekker eten naast goede muziek met o.a. dit jaar Julie Simeonova van X-factor. Van Loo: 'Door de jaren heen is de jaarmarkt gegroeid tot een zeer volwassen evenement, waar mensen van alle leeftijden en zelfs van ver buiten de gemeentegrenzen op af komen. Mensen komen vaak (oude) bekenden tegen, die ook iets met De Bilt hebben'. Die ontmoetingen kunnen ook zijn op het vernieuwde horecaplein met een drankje en een hapje en live muziek. Aan de oostzijde van de Hessenweg (ongeveer ter hoogte van de Eurusweg) wordt een grote bierkar gestald en vanaf 11.00 uur begint Julie Simeonova. Het eindigt daar in de late uurtjes met de band Sevendays. Bas van Loo: 'Bezoekers van de jaarmarkt in De Bilt kunnen deze dag hun slag slaan onder het genot van een hapje en een drankje en wie weet wie en wat je allemaal hier tegenkomt'.