FC De Bilt loopt twee punten in

Afgelopen woensdag was FC De Bilt niet succesvol in de bekerwedstrijd tegen het Lutjebroekse De Zouaven. De Biltenaren wisten deze klip niet te omzeilen om de kwartfinale te bereiken.

Vervolgens stond op 11 maart de uitwedstrijd tegen vv De Meern op het programma. FC De Bilt herstelde zich prima en zette de achtervolging op koploper DHSC in. Na een half uur spelen was het De Meern die de 1-0 op het scorebord liet zetten. Hierna werd De Bilt wat meer alert en scoorde Sander van den Berg de gelijkmaker. Altijd lekker vlak voor rust te scoren, maar nog lekkerder is het als zelfs een tweede doelpunt in jouw voordeel valt; Tom Karst liet de 1-2 in Bilts voordeel aantekenen.

Kort na rust was het wederom Tom, die het Meernse net wist te vinden en na deze 1-3 volgden nog diverse mogelijkheden om een grote uitslag neer te zetten. Helaas lukte dat niet. Gelukkig stichtte De Meern niet al te veel gevaar aan de Biltse kant meer en kon iedereen uit De Bilt wel leven met deze nuttige overwinning.

zaterdag 18 maart komt NiTa op bezoek. Die wedstrijd begint om 14.00 uur.