FC De Bilt op volle toeren tegen een zwak De Meern. (Foto Willemsen)

FC De Bilt wint glansrijk

Op zaterdag 5 november werd op het complex van FC De Bilt de wedstrijd tegen vv De Meern gespeeld. Vorig seizoen verspeelde de Biltse formatie een 2-0 voorsprong, maar dit keer kon De Meern niet genoeg weerstand bieden tegen de effectieve Biltse aanval.

Al vrij snel werd duidelijk dat dit vv De Meern een stuk zwakker was dan vorig seizoen. In de 7e minuut werd Mike Versloot prima gelanceerd en hij maakte de kans onberispelijk af (1-0). Daarna vergat De Bilt door te drukken en gaf De Meern hierdoor de kans om zich toch enigszins in de wedstrijd te voetballen. Echt gevaarlijk was het lange tijd niet en beide keepers werden niet echt op de proef gesteld. Vlak voor rust gaf De Bilt gas en het was in korte tijd 3-0 door twee keer Tom Karst.

Direct na rust werd de wedstrijd definitief beslist door een mooi schot van Mike Versloot (4-0).  Deze treffer betekende het 99ste doelpunt van Mike in het eerste team van FC De Bilt. Zijn 100ste viel niet meer in deze wedstrijd. De Meern zette alles op alles op de eer te redden en in de 61e minuut werd een mooie tegentreffer genoteerd. Het bleef 4-1 waardoor FC De Bilt een mooie reeks overwinningen verder uitbouwde. De eerstkomende (uit-)ontmoeting is a.s. zaterdag 12 november om 14.30 uur tegen het Amersfoortse ASC Nieuwland.