Na zeven dagen tennis heffen de winnaars sportief het glas.
Na zeven dagen tennis heffen de winnaars sportief het glas.

Herfsttoernooi tv FAK

Algemeen Sport

Fak kijkt terug op een sportief evenement. Het open herfsttoernooi voor 50 plus kende zeven sportieve dagen met 132 tennissers die de strijd in dames-, gemengd- en herendubbel aangingen.

Ondanks hier en daar een buitje konden alle poulewedstrijden gespeeld worden. De banen bleven tot aan het einde van de wedstrijden goed bespeelbaar. Vrijdagmorgen klaarde het weer aanzienlijk op zodat de finales onder een stralende zon gespeeld konden worden. Na afloop was het een gezellig samen zijn in de kantine, met zangeres Anna en dochter Kiki kwam de sfeer er goed in en er werd, na 7 dagen tennissen, ook nog een dansje gemaakt.

In de verliezersronde waren en prijzen voor Mieke Hazeleger en Mieke de Vlieg - DD (tv FAK), Elly Vianen en Ad Koch GD (tv De Blauwe Reiger/PVDV) en Henk Pronk en Ries Schwartz HD (tv Oudegein). In de winnaarsronde ging het eremetaal naar Liesbeth van Dommelen en Astrid Melse DD (LTC Vechtlust), Wil Koops en Ron Verkuijl GD (LTC Vechtlust) en Hans Imanuel en Hennie Teunissen HD (tv At Risk)