Herfsttoernooi Salvo

Algemeen Sport

Het herfsttoernooi van volleybalvereniging Salvo '67 uit Maartensdijk wordt dit jaar gespeeld op vrijdag 28 oktober in De Vierstee. Aan dit jaarlijks terugkerende sportieve evenement kan ieder bedrijf-, familie-, vrienden-, studenten-, sport- of buurtteam deel nemen.

Het accent ligt vooral op een gezellig avondje volleyballen op een niveau dat bij het team past. Met collega's, familie, vrienden of buurtgenoten lekker een balletje slaan en napraten aan de bar van de Vierstee. Dat kan door als team in te schrijven.

Poule
Het toernooi kent een poule voor beginners (onervaren spelers), voor gevorderden (recreanten) en een poule voor competitiespelers. In elk team van 6 personen zitten minimaal twee vrouwen. De wedstrijden beginnen rond 19.00 uur. Wanneer alle poules helemaal gevuld zijn wordt er tot omstreeks 23.00 uur gespeeld, waarna de prijsuitreiking volgt.

Het aantal deelnemende teams is niet oneindig. Het is raadzaam snel in te schrijven. Aanmelding is mogelijk tot 15 oktober 2016 via info@salvo67.nl. Voor nadere informatie zie ook de website www.salvo67.nl