Afbeelding

Opleidingsconcert

Algemeen Muziek

Zondag 13 november laten de jeugdleden van de Koninklijke Biltse Harmonie (KBH) van zich horen tijdens een Opleidingsconcert in verenigingsgebouw 'De Harmonie'. De rode loper wordt uitgerold voor ouders, opa's, oma's, vrienden en andere belangstellenden en ook de popcorn zal niet ontbreken. Het Opleidingsconcert is namelijk het laatste concert in de 'Movies in Concert' reeks van de KBH.

De SuperKids (groep 2 en 3 van de basisschool) bijten het spits af onder leiding van docente Petra van de Wijngaard en zullen enkele vrolijke liedjes laten horen. Het Leerlingen Harmonieorkest laat vervolgens horen hoe leuk het is om samen in een ensemble te spelen, ook als je nog niet zo lang muziekles hebt. Het Leerlingen Harmonieorkest staat onder leiding van Jaap Firet. Daarna is het de beurt aan de slagwerkleerlingen van Jaap Firet met hun opzwepende ritmes. Het Klein Harmonieorkest zorgt voor een feestelijk einde van het concert met enkele spetterende filmnummers. Het Klein Harmonieorkest staat deze keer onder leiding van Cor Pronk.

Aanvang concert 12.30 uur in De Harmonie, Jasmijnstraat 6B, De Bilt (toegang gratis). Voor meer informatie over de opleidingsmogelijkheden bij de KBH kunt u contact opnemen via opleidingen@biltseharmonie.nl . Of neem een kijkje op www.biltseharmonie.nl.