Moet de Brandweerharmonie blijvend de straat op?
Moet de Brandweerharmonie blijvend de straat op?

Brandweerharmonie bijna dakloos

Algemeen Algemeen

De Brandweerharmonie Bilthoven is een amateur-muziekvereniging die bestaat uit blaasmuzikanten en een drumband. Al 90 jaar verzorgt het korps concerten, bij evenementen straatoptredens en is men een graag geziene gast bij taptoes in binnen-, en buitenland.

Dit alles kan natuurlijk niet zonder frequent oefenen. Na jaren in een basisschool te hebben gerepeteerd werd deze verbouwd. De brandweerharmonie was toen ook erg blij dat er ruimte werd gevonden in de brandweerkazerne. Helaas, de kazerne wordt, zoals nu blijkt, op korte termijn ook verbouwd en er zal geen plaats meer zijn voor het orkest. Zestig enthousiaste muzikanten dreigen dakloos te worden.

Het korps is nu op zoek naar een bedrijf, organisatie of vereniging, die beschikt over een grote ruimte die elke vrijdagavond beschikbaar is. Een plek waar een aantal instrumenten kan worden opgeslagen.

Het motto van de harmonie is 'samen is leuker'. Wie wil samen met de Brandweerharmonie de toekomst in en mede daardoor prachtige concerten mogelijk maken? Neem dan contact op via penningmeester@brandweerharmonie.nl