Afbeelding

Topkids en Mens werken samen voor jong en oud

Algemeen Algemeen

Aandacht geven en aandacht krijgen: daar worden alle mensen gelukkiger van. Daarom slaan Topkids en Mens, Servicecentrum Maartensdijk de handen ineen om een bijzondere high tea op 9 november a.s. te organiseren voor de ouderen in Maartensdijk, geheel verzorgd door kinderen.

Op deze manier hopen de twee organisaties op een ludieke manier bij te dragen aan de maatschappelijke betrokkenheid van de kinderen in Maartensdijk en eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan.

Op woensdagmiddag 9 november krijgen kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud eerst een high tea-workshop op de BSO in de Martin Luther Kingschool. Tijdens de workshop leren de kinderen wat hier allemaal bij komt kijken: Er worden taartjes gebakken, hartige hapjes gemaakt en ervoor gezorgd dat het er allemaal spetterend uitziet. Na deze workshop brengen de kinderen hun culinaire versnaperingen naar Mens, Servicecentrum Maartensdijk en trakteren de ouderen daar op heerlijke hapjes en gezelligheid.

Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich aanmelden via info@topkids.nl. Ouderen in Maartensdijk kunnen zich via Mens, servicecentrummaartensdijk@mensdebilt.nl of telefonisch 0346 214161 aanmelden om heerlijk te genieten van deze verwennerijen. Deelname is gratis voor zowel de kinderen als de ouderen. Er zijn 30 plekken in de workshop voor kinderen dus snel aanmelden is aan te raden. Alles wordt klaar gemaakt op de BSO van Topkids (in de Martin Luther Kingschool) en de High Tea wordt geserveerd in de Ontmoetingsruimte van het Servicecentrum Maartensdijk, Maertensplein 96. De workshop start om 13.00 uur, om 15.00 wordt de high tea geserveerd en rond 16.00 uur is het afgelopen.