Bij Jumbo sparen voor basisscholen

Algemeen Algemeen

Klanten, die tussen 7 september en 12 oktober boodschappen doen bij Jumbo Jelle Farenhorst aan het Maertensplein in Maartensdijk, kunnen sparen voor spel- en leermaterialen voor 8 basisscholen in Bilthoven, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Westbroek.

Voor de 'Sparen voor je School' actie stelt Jumbo Jelle Farenhorst onder de deelnemende basisscholen in deze regio een budget van 7500 euro beschikbaar. Klanten van Jumbo ontvangen vanaf 7 september bij elke besteding van 10 euro een gratis schoolpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjeschool.nl kunnen klanten eenvoudig de punten toewijzen aan één van de 8 deelnemende basisscholen. Na afloop van de actie wordt het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de basisscholen. De school met de meeste punten ontvangt naar verhouding het hoogste bedrag.

Spel- en leermaterialen
De scholen hebben voorafgaand aan de actie aangegeven voor welke producten zij graag sparen. Scholen konden kiezen uit een grote collectie spel- en leermaterialen. Op deze manier weten de klanten van Jumbo waar zij met de spaarpunten aan bijdragen. In november wordt bekend gemaakt welk bedrag de basisscholen kunnen besteden aan de spel- en leermaterialen.

Deelnemende scholen
In Bilthoven meldden zich de Berg en Boschschool, de Julianaschool en de Montessorischool. In Hollandsche Rading is dat de Bosbergschool, in Maartensdijk obs De Kievit, de Martin Luther King-school en de School met de Bijbel en in Westbroek de School met de Bijbel 't Kompas.