Laura Schouten neemt deel aan de Activiteitencommissie van de Winkeliersvereniging Maertensplein: ‘Onze eerste activiteit na de zomer is aanstaande zaterdag met de Kleedjes- en Kindermarkt’.
Laura Schouten neemt deel aan de Activiteitencommissie van de Winkeliersvereniging Maertensplein: ‘Onze eerste activiteit na de zomer is aanstaande zaterdag met de Kleedjes- en Kindermarkt’.

Kleedjes- en Kindermarkt Maertensplein

Algemeen Algemeen

door Marijke Drieenhuizen

Aanstaande zaterdag staat het Maertensplein in Maartensdijk van 9.00 tot 15.00 uur in het teken van de kinderen. Kinderen kunnen er zelf hun overtollige speelgoed, kleding etc. verkopen en de winkeliers bemensen kraampjes met specifieke producten gericht op kinderen.

Al een aantal jaren is het traditie, dat op de eerste zaterdag in september een Kleedjesmarkt voor kinderen mogelijk wordt gemaakt door de Activiteitencommissie van de Winkeliersvereniging Maertensplein. Dit jaar sluiten de winkeliers hierbij aan. Zaterdag 3 september staat geheel in het teken van kinderen.

Ontmoeten
De Activiteitencommissie bestaat uit Laura Schouten (Optiek Maartensdijk), Mirella Saffrie (Topkids Maartensdijk) en Jelle Farenhorst (Jumbo). Laura Schouten: 'Het is leuk om naast de Kleedjesmarkt nu ook specifieke producten voor de kinderen te laten zien'. Janny van Rossum van Drogisterij/Parfumerie Van Rossum verkoopt kindermake-up en daar zitten mooie aanbiedingen tussen. Laura Schouten heeft deze zaterdag veel meer kinderbrillen dan anders in haar zaak en in de kraam, o.a. de allernieuwste Vingino brillen, de hele kindercollectie van Lookkini en Look@me en natuurlijk ook een collectie van Rayban Jr. Als speciale actie biedt zij een reservebril aan, gratis. 'Ik kan al wel verklappen dat bijvoorbeeld Vingino, wat van origine een kledingmerk is, nu ook brillen heeft waar spijkerstof in is verwerkt'.

Rest
Naast deze producten zullen ook andere winkeliers hun best doen om zich te profileren. Laura Schouten: 'Natuurlijk hopen we op mooi weer en veel mensen, want het is ook gewoon leuk om na een zomerperiode elkaar weer te ontmoeten'. Begin september komt de Activiteitencommissie samen om een programma vast te stellen voor de rest van het jaar. ' Want we willen mensen blijven trekken'.