Gedurende een 20 minuten durende show presenteerde Nagel de najaarscollectie tijdens Fashion Eve.
Gedurende een 20 minuten durende show presenteerde Nagel de najaarscollectie tijdens Fashion Eve.

Najaarscollectie bij Nagel

Algemeen Algemeen

Donderdag 6 oktober stroomde de zaak van Nagel Fashion op het Maertenplein in Maartensdijk vol met belangstellenden voor de Fashion Eve.

Fashion Eve is inmiddels traditie bij Nagel Fashion. Bij binnenkomst ontvangen de bezoekers een goodybag met verschillende presentjes van diverse kledingmerken en vervolgens wordt er een toegankelijke modepresentatie gegeven.

Brede lijn
Op deze avond werd een deel van de najaarscollectie uit de winkel getoond. De collectie bestaat dit najaar uit prachtige materialen en warme tinten die op vele manieren te combineren zijn. Stijlvol, chique, sportief, gekleed of feestelijk voor alledaags. De modellen die de sets showen variëren in maat van 36/38 tot maat 46. Daarmee werd de brede lijn van de damescollectie prachtig onderstreept. De verschillende merken en stijlen bleken op diverse manieren te combineren waardoor er voor elke leeftijd en voor ieder wat wils is. Na de presentatie was er gelegenheid voor een drankje en om de kleding te bekijken, te passen en styling advies te vragen. Menig bezoeker ging met een gevulde tas naar huis.