Winnaars 1e Divisie in Actie.
Winnaars 1e Divisie in Actie.

Druk weekeinde voor Irene Beach

Algemeen Sport

Afgelopen weekend was het een druk weekend voor Irene Beach. Enerzijds was er een de jaarmarkt met de volleybal-bus en daarnaast was er zowel op zaterdag als op zondag een divisie-toernooi.

Op zaterdag kwamen de heren 2e en 3e divisie en de dames 1e divisie in actie. Op zondag was dit omgekeerd. Op zondag heeft het heren duo Wouter van Gilst/Bart van Gilst namens Irene Beach goede zaken gedaan en met de 1e plaats weer veel punten opgehaald in het Beach-circuit. De duo's Kerkhof/de Vries en v. Solkema/v. Solkema deelden het podium met respectievelijk de 2e en 3e plaats

Lucas Bolwerk
Zaterdag 11 en zondag 12 juni wordt op het Lucas Bolwerk in Utrecht door the Sport box een Eredivisie-toernooi georganiseerd. Dit toernooi wordt samen met Irene Beach gehost, waardoor er ook in Bilthoven topteams te zien zijn die in de voorrondes spelen op de velden van Irene Beach. Irene Beach is met 3 heren duo's en 1 dames duo goed vertegenwoordigd. Vanaf 9 uur zijn de fans welkom om de wedstrijden te bekijken en de sfeer van het Beachvolleybal te ervaren op Irene Beach, Tweelingen 142A in Bilthoven.     

(Rocco Wammes)